Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2013 00:26 - 12 Съвета за Намиране на Работа През 2013
Автор: rabotalondon Категория: Бизнес   
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове:
1



 

Това са 12 съвета, които най-големия сайт за работа в Англия сподели с идеята да помогне на повече хора да намерят работа през 2013.

 

CareerBuilder.co.uk е причината поради, която много великобританци и чужденци са могли да си намерят работа в Лондон, а и из цяла Великобритания. С подходящата корекция, имайки в предвид разликата в стандарта на двете страни, тези съвети биха могли да бъдат и много полезни за намиране на работа и в България.

 

  1. Знаете ли какво искате?

Преди да започнете да търсите, разберете какво искате в действителност. В този момент със сигурност изникват доста трудни за отговаряне въпроси. Каква работа търся? Какво мога да предложа на работодателя? Има ли нещо от описанието за работата, което да ми липсва? Ако е така – ще е нужно добре да прецените уменията си и да започнете търсене взимайки тях в предвид.

 

2) Стеснете търсенето си

Спрете да кандидатсвате за работа, за която не сте квалифициран или, които не харесвате. Бъдете честни със себе си – ако трябва да започнете утре, имате ли нужните умения за да успеете? Или има нещо от описанието на работата, в което нямате опит? Разбира се, че няма как да имате опит като никой не ви дава работа, но работодателите са такива – търсят човек, който да може веднага да се заеме с работа без никакво обучение. Прочетете тази статия по натък за да разберете как да попълните кръгозора на знание и опит, процес, който е доста сложен и дълъг, но дава резултат.

 

3) Преоценете и обогатете уменията си

Ако чувствате, че няма работа, която да е за вас, е време да придобиете нови умения. Ако в момента не работите, значи имате достатъчно свободно време, в което да изкарате някакъв вид обучение и да увеличите шансовете си за намиране на работа. В тази насока следващият съвет ще е много полезен.

 

4) Краткосрочни цели

Да, в крайна сметка целта е да си намерите работа, но краткосрочните цели могат да ви помогнат да израстнете в някаква насока. Усъвършенствайте уменията си, като изградите контакти с различни хора. Запишете се в професионална организация, ходете на различни бизнес презентации, включете се в професионален форум на тема близка до вас – има много възможности да изградите контакти, като целта е тези контакти да ви бъдат полезни в професионална насока.

 

5) Нови стратегии:

Добавете нова стратегия към вашия репертоар. Освен да търсите единствено в интернет, опитайте се да намерите работодатели, или се свържете с представители на отрасъла – едни от тях са jobconsult.bg, които са намерили работа в Лондон на много хора.

 

6) Подложете крак на конкуренцията

Ако се натъкнете на работа, която изглежда перфектна за вас, направете нещо, което ще ви направи да изпъкнете от тъплата. Опитайте се да намерите името на отговорника по човешки ресурси, или на някой, който работи във фирмата, и изпратете е-мейла директно или по вашия познат.

 

Следете блога за да разберете как да изградите репутация в интернет, как да се научите да правите своя собствен маркетинг, как да бъдете в крак със сферата, към която сте се насочили и други полезни съвети. В това време може да научите повече за работа Варна на следната интернет страница http://www.1stonlinesolutions.bg/кариери.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rabotalondon
Категория: Бизнес
Прочетен: 32554
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930